VÅRE PADELBANER

nordic

Previous
Next

Nordic

Banen er robust og stødig rammemodell, med god ballsprett og ballbevegelse. Nordic er en bestselger da den er tillpasset  breddeaktivitet og er det naturlige valge for alle som ønsker å mosjonere, trene og ha det gøy med padel.

BALLBEVEGELSE

UTSEENDE

BALLSPRETT

HASTIGHET

Oppbygning

NORDIC kommer med en rekke tilpasningsmuligheter. Felles for alle våre baner er at de er bygd for å tåle høyt aktivitetsnivå og hard belastning over tid, uansett om de befinner seg inne eller ute

Nordic

Semi-Panorama

Previous
Next

NORDIC

Semi-Panorama

Banen er en robust og stødig panoramamodell, hvor store deler av rammen er byttet ut med glass.  Resultatet er topp ballsprett og ballbevegelse, i tillegg til å være flott å se på. Nordic semi-panorama er utviklet for alle ferdighetsnivåer og er et flott valg for deg som vil ha det lille ekstra

Ballbevegelse

Utseende

Ballsprett

Hastighet

Oppbygning

NORDIC SEMI-PANORAMIC kommer med en rekke tilpasningsmuligheter. Felles for alle våre baner er at de er bygd for å tåle høyt aktivitetsnivå og hard belastning over tid, uansett om de befinner seg inne eller ute. Denne modellen er bygd for raskt spill, samtidig som lange uavbrutte glassflater gir et visuelt godt uttrykk.

Nordic

Panorama

Previous
Next

Nordic

PANORAMA

Banen er vår mest ekslusive topp-bane, med limt glass og stolpefrie endevegger. Banen er robust og bygget for fart. Denne banen er tilpasset deg som ønsker å etablere en bane tilpasset både breddespill og konkurranser.

 

ballbevegelse

utseende

ballsprett

hastighet

Oppbygning

NORDIC PANORAMA kan tilpasses etter ønsker og behov.  Felles for alle våre baner er at de er bygd for å tåle høyt aktivitetsnivå og hard belastning over tid, uansett om de befinner seg inne eller ute. Banen gir raskt spill, og store uavbrutte glassflater.

Mange spørsmål? Hva med å ta en titt på vår "spørsmål og svar" seksjon?